Candied rabarber: opskrifter

Oftest vælges æbler, appelsiner, mandariner, vandmelonskaller, ingefær, melon, pære, kirsebær, græskar og squash til kandiserede frugter. Denne liste opdateres konstant med eksperimentelle indstillinger. Det smukke med opskrifter er, at det minimale sæt ingredienser består af en base, sukker og vand. Rabarber tiltrækker en sød og sur smag, og dens børn nyder at spise om sommeren. Om vinteren kan de også forkæles ved at forberede kandiserede frugter på forhånd. Deres funktion i geléstrukturen, der ligner tyggemarmelade.

Candied Rabarber

Velsmagende behandling derhjemme

Sukker i store mængder er usundt. Det er muligt at kombinere forretning med fornøjelse, og hvis hånden om vinteren når frem til noget velsmagende, er det værd at huske et par gamle opskrifter. Fordelene ved hjemmelavede godbidder er, at de:

  • indeholder ikke farvestoffer og konserveringsmidler;
  • helt naturlig;
  • friheder til håndtering af opskriften er tilladt;
  • forbered dig med kærlighed til din familie.

Til fremstillingen bliver du nødt til at bruge tid og energi, men børnene spiser et naturligt produkt og ikke en fremmed slikkepind, hvor den sikreste ingrediens er en plastik.

Vigtigt: forberedelsestrinnene til enhver opskrift inkluderer forberedelse af udgangsproduktet, forarbejdning, tørring af det og drys med sukker.

Den længste proces er tørring. Du kan bruge en speciel frugttørrer, en ovn eller lade den tørre naturligt ved stuetemperatur, hvilket vil tage 3-4 dage. Her skal du være forberedt på det faktum, at ved slutningen af ​​processen forbliver meget få stykker på bakken. Resten vil på mystisk vis forsvinde under obskure forhold, fordi "det vil jeg virkelig gerne."

opskrifter

Hver elskerinde vil helt sikkert finde flere vanskelige opskrifter, der gør hende særlig stolt. Men du kan tage et grundlæggende enkle metoder til fremstilling af kandiserede frugter og tilføje din andel af kreativitet til processen.

Rabarber kandiseret frugt opskrifter

For at lave godbidder skal du bruge:

  • petioles af rabarber blade - 2 kg;
  • vand - 600 ml;
  • sukker - 2400 kg;
  • melis - 50 gr.

Hurtig vej ind i ovnen
Efter at rabarberen er vasket, skrællet og terninger i 2 cm lang, skal den anbringes i kogende vand i 1 min. Derefter skal væsken tømmes, tilsættes sukker og sættes på medium varme igen. Rør langsomt for at koge, læg skiver rabarber i sirup og kog i 5 minutter, og sæt den derefter til side i 12 timer. Proceduren gentages tre gange. Fremtidige kandiserede frugter lyser og er mættet med sirup.

Efter den tredje kogning udtages de i et dørslag og får lov til at dræne. Der er ingen grund til at haste, jo bedre de sætter sig, jo mindre tid vil blive brugt på yderligere tørring. Sæt derefter stykkerne på en bageplade dækket med pergamentpapir og sæt dem i ovnen i 3-4 timer ved en minimumstemperatur. Det er nødvendigt at sikre, at de ikke brænder, nemlig tørret. Stræb efter at hårdheden af ​​mursten ikke er det værd, det vil ikke fungere. I korrekt kogt kandiseret frugt skal midten springe. Den sidste fase er rullen af ​​færdig kandiseret frugt i melis. Dette er nødvendigt, så brikkerne ikke klæber sammen under opbevaring.

Kandiserede frugter med citrus smag
Bestillingsrækkefølgen og andelen af ​​produkterne er den samme. Det særegne ved opskriften er, at 1 zest orange tilsættes til den kogende sirup. Det viser sig at være en dobbelt fordel, da smagen af ​​kandiseret frugt bliver mere mættet, og derefter bruges sirupen til at fremstille desserter.

Langsomt men sikkert
Den nemmeste måde, når du ikke har brug for at overvåge temperaturen og tiden, er at tørre de kogte stykker ved stuetemperatur. Proceduren er den samme, men det sidste trin består i at lægge kandiseret frugt på en plan overflade og placere dem i skyggen på et let træk.Det er nødvendigt at dække stykker gasbind for at beskytte dem mod støv og insekter, sød tand. Efter 3-4 dage er delikatessen klar, det hældes også med pulveriseret sukker og opbevares i en krukke med et stramt låg.

Kandiseret frugt fra rabarber opbevares nøjagtigt indtil det øjeblik, hvor de er smagt derhjemme. Selvom det ikke var muligt at fastlægge holdbarheden eksperimentelt, spiste de den.

Video: kandiserede frugter fra billige sæsonbestemte grøntsager

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer