Hvad skal du give din bedste ven til en fødselsdag

Den bedste ven er en nær person, støtte og støtte alle rullet ind i en. Med det kan man ikke kun dele sorg, men også glæde. Derfor er det nødvendigt for en kæreste af en sådan plan at vælge den passende gave mærket "bedst." Overvej populære ideer, gaver af en original art såvel som hvad der ikke bør gives. Så lad os komme i gang.

Hvad skal du give din bedste ven til en fødselsdag

Anbefalinger til at vælge en gave til en kæreste

Lær forviklingerne ved at vælge en præsentation til din bedste ven, så mister du bestemt ikke.

 1. Det er ikke for ingenting, at din kæreste kaldes den bedste, hun har opnået denne status i mange års venskab. Derfor er du nødt til at vælge en gave langsomt. Husk hendes hobbyer, hobbyer, tidsfordriv. Hvis en pige er glad for at strikke, giver det mening at give hende originalt garn i høj kvalitet og et sæt strikkepinde i forskellige størrelser.
 2. Fødselsdagspigens livsstil er lige så vigtig. For eksempel, hvis hun konstant er på arbejde og bruger al sin tid på sin karriere, er det bedre at præsentere et certifikat til en SPA-salon. Det er ikke nødvendigt at præsentere en pen, en notesbog og alt, hvad der er forbundet med arbejde.
 3. Chat med sin kæreste, forældre, andre venner. Måske vil du "chip ind" og få en meget bedre gave til et stort beløb. Eller i det mindste få nogle ideer fra dem.
 4. Start fra alderskategorien. Hvis kæresten er en teenager, er den næppe velegnet til et abonnement på spaen, det er bedre at få et certifikat i 3 måneder i gymnastiksalen eller en professionel fotoseanse.

Hvad skal ikke gøres

Der er visse punkter, der skal undgås for ikke at give en ven en ting, som hun ikke har brug for.

 1. Køb ikke en gave i en fart, begynd at forberede dig til festen på forhånd. Pigen føler, hvis du lægger din sjæl i nuet eller købte den til show.
 2. Tanken blinkede bestemt gennem dit hoved, at når du præsenterer en præsentation, er du nødt til at skelne dig selv. Men husk, at det skal være nødvendigt.
 3. Du bør ikke købe en ting, der er meget almindelig, især hvis du bor i en lille by. Ellers i slutningen af ​​fejringen vil kæresten alvorligt tænke over, hvem der har givet hende "denne smukke kosmetikpose, den femte i træk".
 4. Ingen grund til at give, hvad der ligger på hylden. Foretrukne til en praktisk gave, der vil blive brugt regelmæssigt og i lang tid.
 5. Doner under ingen omstændigheder det, du engang præsenterede. Kæresten vil alligevel finde ud af det. Hvis disse figurer (malerier, krus) heller ikke er nyttige for dig, er det usandsynligt, at hun kan lide dem.
 6. Giv ikke upassende gaver som en overraskelse. Hvis pigen har været gift i flere år, er det en meget dårlig idé at bestille hende til en strippers festival.
 7. For ikke at forkæle venskabet skal man opgive præsentationen af, hvad der har en skjult betydning. Vi taler om gulvvægte eller et reb til vægttab, et sæt til opfriskning af mundhulen osv.

Klassisk gave til kæreste

 1. Elektronisk fotoramme. En populær og relativt billig gave. Hvis du og din ven har mange fælles fotos, eller hun ofte poster billeder på Instagram, skal du købe hende en elektronisk ramme. Det fungerer simpelthen: indsæt et flashdrev med billeder, de ruller gennem en bestemt periode.
 2. Gym medlemskab. Hvis din ven følger figuren eller konstant siger, at hun går til sport fra mandag, skal du skubbe hende til dette. Køb et abonnement i 1, 3 eller 6 måneder på gymnastiksalen i nærheden af ​​hendes hjem eller arbejde.
 3. Flash-drev. Få det originale flashdrev i form af læbestift, telefon eller kreditkort. En sådan gave kan købes på AliExpress websted.
 4. Enheder til skæring af grøntsager og frugter. Køb en pige et sæt til udskæring, med sin hjælp kan hun skære en frugtplade eller grøntsager på kort tid.
 5. Smykker. Originale smykker støves aldrig på hylderne. Men det foretrækkes at foretrække smykker, der er egnet til daglig brug.
 6. Stash. Stilfuld, smuk æske til smykker eller smykker vil være efter smagen af ​​en fashionista. En sådan gave betragtes som særlig værdifuld for dem, der bogstaveligt talt er besat af smykker og smykker.
 7. Umbrella. Til dato betragtes den førende producent af paraplyer som firmaet "3 elefanter", hvis vi taler om den gennemsnitlige priskategori. Præsenter for din ven en paraply med en by, 3D, gennemsigtig, regnbue. Hvis du har brug for at købe en gave til en forretningsdame, skal du vælge en paraplyrør.
 8. Præsenter med et foto. I dag i trykstudiet kan du bestille et foto på absolut enhver ting. Det være sig en T-shirt, et krus, et tæppe eller endda en kage. Bestil en af ​​mulighederne, vigtigst af alt, vælg et godt skud af den bedste kæreste.
 9. Bag. Alle pigerne afslutter looket med en moderigtig håndtaske, og det er ikke overraskende. Hun ser stilfuld ud, rummer mange små ting. Som et alternativ til en taske, skal du købe en tegnebog.
 10. Kalender. Bestil alt i samme trykkeri med en kalender med fotos af venner taget fra sociale netværk. Eller bestil et portræt fra hendes billede fra en professionel kunstner.
 11. Ure. Hvis en pige ikke er opmærksom på overtro, skal du se på en sådan original gave. Uret afslutter looket, indrammer håndleddet og ser stiligt ud. Præsentere dem i en kasse.

Gave til en kreativ kæreste

Kreative personligheder argumenterer usædvanligt, stereotyper og ”klassikere af genren” er fremmed for dem. At vælge en gave til en sådan kæreste kræver opfindsomhed, men forenkler delvis opgaven.

Listen over nyttige gaver:

 • billetter til en fotoutstilling eller kunstgalleri;
 • teaterbilletter;
 • tilmelding til et værksted om træsnidering eller modellering af ler;
 • abonnement på skolen på engelsk (eller et hvilket som helst andet) sprog;
 • danseabonnement;
 • ægte eller henna tatovering;
 • et sæt enheder til sæbeproduktion;
 • garn og strikkepinde;
 • sæt pensler og lærreder til kunstneren.

Du kender din kæreste bedre end nogen anden, så det er ikke et problem at hente en gave til din hobby. Hvis der er et problem med ideer, lav selv en gave eller bag en kage dækket med mastik med påskriften.

Gave til en kæreste i form af eventyr

Hvis du beslutter at virkelig glæde din kæreste med noget usædvanligt, skal du være opmærksom på denne kategori af gaver. Nye følelser og uforglemmelige indtryk vil gavne alle.

 1. Ridning eller gåtur. Heste har altid været genstand for beundring hos mennesker. En sådan gave kan ikke undgå at venne din ven. En hestetur i en vennekreds efterlader et lyst aftryk i fødselsdagspigenes minde.
 2. Hvis din kæreste er ekstrem nok og hensynsløs, er det værd at organisere hende en flyvning med en pilot på et sportsmajs. En bølge af adrenalin og ubeskrivelige følelser gives til hende.
 3. Sandsynligvis vil ikke en repræsentant for det svagere køn nægte en afslappende procedure. Besøg en Thai spa-massage sammen. Kontakt en professionel for at få hjælp.
 4. Hvis din fødselsdag er om sommeren, og du bor tæt på damme, skal du ride på jetski. Alternativt kan du besøge det kølige vandland.

DIY gave til kæreste

Hvis du vil skille dig ud fra resten og være sikker på, at din ven modtager en original gave, skal du gøre det selv.

 1. Benyt dig ved hjælp af sæbeproduktion. Original og farverig sæbe vil være en unik gave.Værktøjet er let at tilberede på egen hånd.
 2. Hvis en ven holder konstante noter, skal du tænke på en gave i form af en individuel notesbog. En sådan attribut kan bestilles i en professionel trykkeri.
 3. Et individuelt bælte lavet med dine egne hænder vil virkelig glæde din kæreste. Til fremstillingsprocessen har du brug for materiale, et sæt sy nåle, tråde, en symaskine og en saks. Foretrækkes ruskind eller ægte læder.
 4. Hvis du stadig har muslingeskaller derhjemme, når du slapper af ved kysten, kan du bruge dem til at skabe en unik gave. Lav lys med dine egne hænder. Lim paraffin i skaller.
 5. Du kan give en blomsterpotte. Mal det på forhånd med farvefarver og dekorér med perler.
 6. Din ven foretrækker te, du kan give hende en smuk te kurv. Få en række drinks. Fordel te i små gaveæsker og fyld dem med en kurv.
 7. Hvis du vil gøre det på den originale måde, skal du tænke på at skabe solid spiritus. Proceduren er enkel. I de fleste tilfælde tages bivoks og en blanding af æteriske olier som basis.

Gaver efter kærestens alder

Valg af en gave til en ven, glem ikke hendes alder. Overraskelsens specificitet afhænger hovedsageligt af en sådan indikator.

 1. Gaver op til 18 år. I denne alder kan du give en pige blødt legetøj, tilbehør til mobilt udstyr, kosmetik, duftlys og fotorammer.
 2. Gaver fra 18 til 25 år. Piger i denne alder er mere opmærksomme på udseendet, så det vil ikke være overflødigt at give kosmetiske produkter til kropspleje eller et certifikat til en skønhedssalon.
 3. Gaver fra 25 til 30 år. En ven vil sandsynligvis have en smuk ting eller attribut til huset, der passer perfekt ind i det indre af huset. Du kan også give en yogamåtte eller husholdningsapparat til hår.
 4. Gaver fra 30 til 40 år. Det er bedre for en kvinde, der holdes i denne alder, at præsentere smuk lingeri. Glem ikke de forskellige sæsonbilletter, mesterklasser og eventyr.

Inden du går i butikken, skal du huske alt, hvad du kan om din kæreste. Hvad hun er glad for, hvad hun ikke kan bruge på grund af den banale mangel på midler, som hun drømte om i mange år. Når du har besvaret disse spørgsmål, vil du have en klar idé om gaveens art.

Video: kæreste gaveide

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer