Hvad kan jeg give far til hans fødselsdag?

Det er ingen hemmelighed, at fødselsdag sker en gang om året. Derfor er det nødvendigt at forberede sig til kære ferie på forhånd, forfine sig med hensyn til gaver og stadig passe ind i det tildelte budget. Hvis du tænker på en gave til din far, skal du først finde ud af omfanget af hans interesser og mulige ønsker. Alle gaver kan opdeles i grupper i henhold til deres hobbyer, beskæftigelse, hobbyer og tidsfordriv. Lad os tage de vigtigste funktioner sammen. Så lad os komme i gang.

Hvad man skal give far til sin fødselsdag

Gaveforslag

 1. Præsentationen skal ikke kun overholde generelle anbefalinger, men også med din status. Når du vælger en gave til et barn, skal far foretrække frem for håndlavede muligheder, tegninger. Hvis du er voksen, giver det mening at overveje mere værdifulde muligheder.
 2. Lyt ikke til sælgere, der prøver at "få" en gave, der slet ikke er nyttig og koster fantastiske penge. Vis selektivitet og opfindsomhed. Du behøver ikke at købe for eksempel et slips, hvis din far bærer kostumer en gang hvert femte år.
 3. Det er en fejltagelse at tro, at en god gave koster mange penge. Du kan vælge den ønskede og originale gave og bruge et minimum af penge. Se efter muligheder i din by eller på webstederne i onlinebutikker (hvis der er tid til levering af gaven til tiden).
 4. Mænd, i modsætning til kvinder, foretrækker praktiske ting, der kan bruges ret ofte. Tænk over det, når du beslutter at købe en unødvendig souvenirpudring i hylderne.
 5. Lær fars præferencer. Som regel begrænser alle familiemedlemmer sig i ting, fordi de er mere interesserede i andre husholdningsmedlemmer. Få det, du tror far har ønsket i lang tid, men har ikke råd.

Gaver efter alder

45 år gammel. Du kan give computerudstyr, ekstra enheder til en bærbar computer, et oplyst tastatur, en trådløs mus og et USB-flashdrev til en ung far, der kender elektronik og forskellige gadgets. Som en mulighed kan du også præsentere ham for minigolf, en spildisk til pc eller Xbox, en e-bog.

50 år gammel. Hvis målet er at vælge en gave til faren på hans 50-års fødselsdag, skal du foretrække præsentationer, der er forbundet med en hobby eller aktivitetsområde. For eksempel er en ny fiskestang velegnet til en fisker, en kuffert til en rejsende, en lædernotatbog med en pen til en forretningsmand, en stolmassager eller en kompakt støvsuger til en bilist. Vi overvejer disse ideer mere detaljeret nedenfor.

60 år gammel. En ideel gave, som du kan præsentere for din far til hans 60-års fødselsdag eller ældre, betragtes som en gave, du selv har lavet. Forbered en smuk kage med inskriptionen, portræt, postkort, fotoalbum med billeder af alle familiemedlemmer. Desuden er en lykønskning i form af en video passende, registrer dine ønsker på kameraet og monter videoen.

Originale gaver til far

Hvis du sætter et mål for at overraske din far, skal du få ham til at ryste af lykke, vælg en af ​​følgende muligheder for lykønskning.

 1. Ekstremsport. Denne kategori inkluderer faldskærmsudspring, dykning, karting eller ATV-ridning, ridning og alt andet, du kan tænke på. Det vigtigste er at sikre, at din far ikke har nogen problemer med hans hjerte og helbred generelt. Bedre råd med din mor om dette.
 2. "Børns" hobbyer. Dette inkluderer alt, der normalt gives til børn eller unge. Quadrocopter, fly eller radiostyret bil, spilkonsol, legetøjsbane osv.Alt dette kan gøre far glad, fra nu af vil du tilbringe tid sammen med din familie.
 3. Jagtudstyr. Giv din far en bue eller krydsbue med pile, en jagtrifle eller andre originale løsninger efter din smag.
 4. Fotosession. For fotogene fædre er en professionel fotoseanse med sin bil eller hele familien velegnet som gave. Du kan bestille et portræt af far fra en professionel kunstner, indsætte i en ramme og give som en gave.
 5. Gavekort. Denne kategori inkluderer gaver i helt forskellige retninger. Få et certifikat for at flyve i en helikopter eller en ballon, besøge en kartodrom eller vandland, ridning.
 6. Book med fotos. Det kan gøres med egne hænder, men det vil kræve en vis indsats, trykte billeder og en grundlæggende bog. Lim fotos, underskriv hver af dem, fremhæv arket for at skrive ønsker. En fotobog kan også bestilles via Internettet eller hvor som helst, hvor fotos udskrives og krus udskrives.
 7. Party. Hvis din far er ung, ser han tv-shows som "Game of Thrones", arrangerer en temafest for ham eller præsenterer figurer om dine yndlingshelter. Du kan bestille en plakat med tegnene, og din far indsættes på plakaten ved hjælp af Photoshop.

Budget gaver til far

Cigarer som en gave til far

 1. Kage. Hvis du har minimale madlavningsevner, skal du bage en kage med inskriptionerne. Selvfølgelig kan du bestille det fra en professionel konditor, men madlavning på egen hånd giver glæde for både far og dig. Foruden kagen, kager, slik eller kager er enhver anden ret egnet. Husk at indsætte lys. En analogi til denne gave er en pose slik eller små gizmos.
 2. Puslespil I dag har trykkerier nået et nyt niveau, nu kan du lægge et foto på absolut enhver overflade. Bestil puslespil til faren med et billede af familien eller sig selv. Køb en nøglering, pude, plade eller krus med en far på det.
 3. Trivielle gaver. Denne kategori inkluderer velkendte sæt til pleje af krop eller ansigt, barberblad og maskinværktøj, hårklipper osv. Lad dette være almindeligt, men din gave ligger ikke på hylden.
 4. Cigarer. En blok cigaretter, cigarer, en cigaretkasse, en original askebæger, tobak og en maskine til at dreje cigaretter, et rør og en usædvanlig formlighter egner sig som en gave til en ryger. Du kan supplere denne gave med en flaske cognac, whisky, rom eller vin af høj kvalitet.
 5. Pet. Måske er dette den sødeste gave, men det kræver ansvar. Hvis din far længe har talt om behovet for at få en kat eller hund, skal du give ham en lille lykkebold. Som et alternativ kan du vælge et akvarium med fisk, et bur med en hamster eller en papegøje, en kanin, en chinchilla.

Nogle flere ideer ...

 • brætspil type "Monopol";
 • kvalitet løs bladte i gaveindpakning;
 • krus med opvarmning (kan bestilles på Aliexpress);
 • anti-stress pude;
 • kost og hat til at besøge damprummet;
 • massager til ryg eller ben;
 • oppustelig pude til nakken (til dem, der rejser meget).

Gave far rejsende

For en far, der elsker at rejse eller besøger forskellige lande efter type tjeneste, kan du vælge en gave med passende orientering. En sådan gave er bestemt nyttigt.

 1. Navigator. Hvis far bruger en masse tid bag rattet, mens han rejser fra by til by, er det mere praktisk at bruge en navigator med indbygget GPS. Det er ikke altid muligt at gå online og bygge en rute. Navigator hjælper på vejen. Der er også håndenheder, de er nyttige i skoven eller en lang gåtur.
 2. Smartphone eller telefon. I dag er det svært at forestille sig livet uden en telefon. Hvis du har midlerne, får du din far en moderne smartphone med et godt kamera, lyse farver, en stor mængde hukommelse, et etui og en beskyttelsesfilm.
 3. Kameraet. Få et kamera "sæbekasse" eller "DSLR" for at fange de lyse øjeblikke. Den første mulighed er praktisk at have med dig, den anden er bedre til at tage billeder. Vælg enheden inden for dine midler.

Gave far homebody

Du skal tænke nøje over, hvad du kan give far til hans fødselsdag, hvis han tilbringer det meste af sin tid inde i huset. Nogle fædre er ret avancerede og kan bruge en masse tid på en bærbar computer ved at gøre deres egne ting.

Foretrukne filmsamling
En forholdsvis enkel og billig gaveindstilling. Du kan give din far en samlerudgave af dine yndlingsfilm. Hent tomme dvd'er, sæt smukke klistermærker på dem, og optag film af høj kvalitet.

Sørg for, at filmdiske er gemt i smukke kasser. Dækslet kan selv udskrives på printeren. Tro mig, omkostningerne er minimale, men gaven vil virkelig være original og underholdende. Nok vil være 10 film.

HD-afspiller
Hvis du ikke vil gider med diske og film på dem, kan du overveje en alternativ måde. Besøg hardware-butikken, og vælg en ny HD-afspiller. Denne attribut er meget lettere at arbejde med. Det er nok at optage film på et flashdrev eller en ekstern harddisk. Far vil nyde maleriets høje kvalitet.

Blødt tæppe
Hvis faren foretrækker at bruge en masse tid på at læse en bog eller se tv, vil det ikke være overflødigt at give ham et varmt tæppe. En sådan ting passer perfekt ind i stemningen i den kolde sæson. Hver gang minder tæppet ham om din pleje og kærlighed. En sådan overraskelse er perfekt til en voksen mand.

Terry badekåbe
En mands badekåbe passer perfekt ind i det daglige tidsfordriv derhjemme. For eksempel, efter vandprocedurer er det meget mere behageligt at tage på et frottéprodukt snarere end enkle tøj. En varm badekåbe er ret præsentabel og en god gave, som også vil varme i den kolde sæson.

Varmer eller ventilator
Mænd, der tilbringer meget tid derhjemme, skal føle sig godt tilpas. Egnede betingelser er nødvendige for dette. For at fylde huset med komfort kan du ty til at bruge en ventilator i den varme sæson eller til en varmelegeme om vinteren. Hvis du har nok midler, er det bedre at se nærmere på installationen af ​​et split system.

Gave til far forretningsmand

Hvis din far er tæt på alvorlige anliggender og driver sin egen virksomhed, skal du henvende dig til gaven ansvarligt. Hvis du kender besættelsen, kan du gøre en tematisk overraskelse. Tro mig, en seriøs person vil sætte pris på en god gave.

Pen som en gave til far

 1. Parker. En dyr og smuk pen til indgåelse af kontrakter. En dejlig gave til en seriøs forretningsmand. Kolleger kan kun misunde en sådan attribut, der er begavet af et barn. Tilbehøret betragtes som en indikator på soliditet og delikat smag. Den moderne ting passer perfekt ind i billedet af en seriøs far.
 2. Armbåndsure. Hvis din far nærmer sig et jubilæum, skal du være opmærksom på et godt ur. En unik gave kan ikke undgå at glemme en rigtig mand. En solid gave skal svare til personens status og alvor. En far kan også prale af sine vidunderlige børn for en så god gave. Lad din far vide, hvor kær han er mod dig.
 3. Tie. Et slips er en forholdsvis almindelig gave, der er lavet til forretningsfolk. Du skal ikke betragte som noget banalt, enhver far-forretningsmand vil være meget tilfreds. Prøv at vælge en dyre attribut fra et berømt brand. Skimp ikke, et sådant slips skal passe perfekt til det ydre billede af en forretningsmand. Det vil ikke være overflødigt at også arrangere smuk emballage.
 4. Signetring. En sådan gave vil understrege fars maskulinitet og status. En god ring eller ring betragtes som en ret præsentabel gave. Tror ikke, at mænd ikke kan lide smykker. En sådan overraskelse vil være en undtagelse, tro mig.Den gyldne ring pryder kun hænderne på en forretningsmand, som derfor konstant er i syne. Bemærk venligst, at falske ikke er velkomne. En billig ring kan kun fornærme faren, det er bedre at se efter en anden gave.
 5. Et kors. Hvis faren er en troende, kan du betragte et godt kors som en gave. Foretrukne til dyre metaller. Det er ikke overflødigt at præsentere gaven på forhånd i kirken. Kun et kryds er det ikke værd at give, og overvej derfor kæden.

Gave far bilist

Enhver mand, der har en bil, behandler ham med en vis spænding. Derfor, hvis du beslutter dig for at lave en tematisk gave, vil den blive værdsat især af din far.

 1. Bilkompressor. Få mennesker bruger nu en simpel pumpe til pumpning af hjul på biler. Alt kan ske på vejen. Derfor vil en automatisk partitiv kompressor være en fantastisk gave. Attributten kan tilsluttes fra cigarettænderen. Det er også værd at overveje mere kraftfulde modeller, der kører på et bilbatteri. Driveren gør ikke nogen indsats.
 2. Højhastighedsradar. Enhver mand tillader sig undertiden at køre lidt hurtigere end tilladt på vejen. Derfor er en fremragende gave en højhastighedsradar. Situationerne på vejen er forskellige, en person kan simpelthen ikke bemærke et trafikskilt af nogen grund. En sådan attribut kan spare ved bøder. Moderne tilbehør fanger også perfekt signal fra vejkameraer. Generelt vil faderen glæde sig over en sådan gave. Radar er ikke forbudt at bruge, så fortsæt.
 3. Bildæk. Bildæk kan være en værdig gave til faren. Evaluer situationen og saml et vinter- eller sommer sæt hjul. På forhånd skal du finde ud af alle detaljerne, om far overhovedet har brug for nye dæk, og tag højden på hjulene i betragtning. Tænk over, hvor du kan skjule en temmelig voluminøs gave.
 4. Støvsuger. En bilstøvsuger betragtes også som en god gave. Mænd elsker at kaste sig ned i bilen og holder altid interiøret rent. Hvis far sjældent går i bilvask og foretrækker at tage sig af maskinen alene, vil en sådan gave være relevant. Enheden er ret kompakt og vil give en masse positive følelser.
 5. Omslag. Hvis din far bruger sædebetræk i bilen, skal du vælge nye og mere moderne. En sådan egenskab har den egenskab at hurtigt blive snavset og udslidt. Evaluer kahytens tilstand, og hvis dette samler fremragende afdækninger. Overvej mærket af bilen, når du vælger. Det er også værd at huske, hvilke farver faren foretrækker.

Det er vanskeligt nok at vælge en gave til din far, hvis du ikke har en eksplicit idé om hans type aktivitet og ønsker. Overvej ovenstående muligheder for far homebody, bilist, rejsende, forretningsmand. Undersøg budget og originale gaver, vælg indstillingen under hensyntagen til alder og din status. Lav et postkort eller DIY håndværk.

Video: DIY-gaver til mænd

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer