Hvad skal man gøre, hvis kona ændrede sig: råd fra en psykolog

For enhver mand, uanset alder, vil utro være et rigtigt chok. Når en mand fanger sin kone i forræderi, ved han ikke, hvad han skal gøre. Konstant refleksion og afklaring af årsagerne til hvad der sker bogstaveligt talt gør dig gal. Manden er simpelthen fortabt og forundret over spørgsmålet: "Tilgiv eller slip?". Lad os finde ud af det sammen, fortvivle tidligt.

Hvad skal man gøre, hvis kona snyder sig

Hvorfor snydte kone

I ethvert seriøst spørgsmål er det værd at starte med de sande årsager til hvad der sker, lad os prøve at finde ud af dem for delvist at lindre situationen eller finde et svar for os selv, hvorfor hun gjorde det.

 1. Kvinder er sensuelle væsener, de søger kærlighed i alt. Måske mødte din ægtefælle en mand, der frembragte en flygtig sympati. I dette tilfælde indser hun, at alt ikke er alvorligt, men at damen stadig drages til ham.
 2. Hvis du mistænkte din kone for utroskab, ville hun måske hævn. Repræsentanter for den svage halvdel kan ikke altid udtale sig om vrede og harme, der er dybt inde i sjælen.
 3. En af de mest almindelige årsager er måske manglen på opmærksomhed fra hendes mand. Hvis manden ophører med at beundre sin kone, glemmer elementære komplimenter og støtte i vanskelige tider, vil hun kigge efter alt dette på siden.
 4. I tilfælde, hvor en dame og en kæreste kun er forbundet med intimitet, kan forræderi opstå på grund af seksuelle problemer. Hvis lyset gik ud i din seng, var kvinden ikke tilfreds. Dette er almindelige fysiologiske behov.
 5. Når utroskab ses af en alt for impulsiv og følelsesladet kvinde, kan det antages, at utroskab var en spontan beslutning. I sådanne situationer vender pigens psyko-emotionelle miljø hurtigt tilbage til det normale, hun græder, skammer sig og beder om tilgivelse.
 6. Hvis en stærk og uafhængig kvinde er ændret, som ikke har nogen at have det sjovt med undtagen sin kæreste, er dette forståeligt. Ofte gælder dette for erhvervsaktive og travle kvinder, der ikke får pleje af deres mænd og i det mindste ikke kan slappe af et øjeblik.
 7. Mister ikke det gamle forhold. Mange damer mener fejlagtigt, at sex med førstnævnte ikke betragtes som et svik. Mere præcist, dybt nede fortryder de, men ikke på den måde, nuværende mænd ønsker.
 8. Analyser omhyggeligt miljøet, hvor din ægtefælle tilbringer meget tid. Hvis kun useriøse personer kredsede rundt om hende, kunne de ”formidle” deres tro til deres kone. Det vil sige, hun er kornet sammenfiltret.

Hvad skal man gøre straks efter forræderiet

 1. Hvis du fangede din sjælmedam ved utroskab, skal du ikke smide et raseri. Prøv at opføre dig roligt og ligeglad, veje hvert ord. Først skal du lægge pres på hendes samvittighed, som skulle vågne op.
 2. Find en mulighed for dit eget privatliv. Du behøver ikke at dele med dine venner om forræderiet, fordi alt det, der siges bagefter, er deres tanker, ikke dine. Det er nødvendigt at forstå dig selv.
 3. Du skal beslutte at tilgive hende eller ej. Hvis svaret er ja, skal du være klar til vanskeligheder i forholdet, for selv efter 5 år vil du huske det. Hvis ikke, kan du stille ind på en ungkarleliv.
 4. Hvis du ikke har noget imod at gå til baren eller sidde ved tv'et med en flaske øl, skal du følge foranstaltningen. Ingen grund til at drukne, hvad der skete i alkohol, hold et godt sind.
 5. Husk en sandhed - hvis en person begik en fejl en gang, kan han stadig tilgives. Men når der opstår en fejl to gange, løb tre gange fra din kone.
 6. Lad heller ikke vrede over den, som ægtefællen blev fanget med. En elsker kan ikke vide, at en kvinde har en mand. Dette er en meget tynd linje, som du er nødt til at afklare, før du vifter med dine næve.

Når du kan gemme et forhold

Erfarne specialister, der har arbejdet inden for psykologi i mere end et år, giver deres henstillinger om dette emne.

 1. Hvis du virkelig elsker din kone, skal du ikke skære den varm. Analyser dig selv, din karakter, og tag derefter et stykke tid efter. Ingen grund til at skrige højt, at du hader hende. Vrede vil passere, fortidens følelser vil blusse op, sort vil før eller senere skjule sig bag hvidt.
 2. Når du finder tid til ensomhed og tænker over det, kan du prøve at tale roligt med din kone. Find ud af, hvorfor hun gjorde det. Træk dine konklusioner, og tag derefter en beslutning uden at skynde dig.
 3. Vær særlig opmærksom på en kvinde, hvis hun omvender sig, græder og oprigtigt beklager. Find ud af den nøjagtige årsag til utroskabet, og tag derefter tid til at tænke. Når du kommer til dine sanser og accepterer situationen fuldt ud, kan du begynde at gendanne forholdet.

Sådan gendannes forholdet

Sådan gendannes forholdet efter svig fra hans kone

 1. Efter en sådan hændelse er det vanskeligt for mænd med det samme at komme sig efter et følelsesmæssigt slag. Ofte kommer depression. Denne tilstand er ganske farlig, undervurder den ikke. En ustabil psyko-emotionel baggrund kan alvorligt skade helbredet generelt.
 2. Du kan stadig komme ud af denne tilstand efter forræderiet, du skal indstille dig ordentligt og forberede dig. Bemærk, at det vil tage nogen tid at gendanne den forrige tilstand. Det betyder ikke noget, hvis du beslutter at forlade eller tilgi din ægtefælle.
 3. For at lindre tilstanden lidt, kan du tale med en psykolog. Specialisten giver nyttige tip. På terapisessionen er det nødvendigt at diskutere alle presserende spørgsmål og forstå, hvordan man gendanner det gamle forhold.
 4. Analyser situationen og overbevis dig selv om, at forræderi med en elsket kvinde kan være en ulykke. Dette vil aldrig ske igen. Kast alle negative og obsessive tanker om situationen væk.
 5. Hvis du har nok tid, skal du arbejde ekstra. Arbejd mere, besøg gymnastiksalen, tag tid til din yndlingshobby. Eksperter siger, at en sådan tidsfordriv kurerer hjertesorg.
 6. Du kan også fortsætte med at kommunikere med hinanden og skubbe situationen i baggrunden. Opfør dig som om du bor med en nabo, ingen grund til at åbne op. Ellers kan du såre hinanden. Luk dit indre rum, tænk alene.
 7. Udvikl med venner, organiser ferier uden ægtefælle. En sådan beslutning vil være korrekt på alle sider. Du kan kontrollere, hvordan du håndterer jalousi og vise, hvor meget du stoler på din ledsager. Denne følelse dræber forholdet, så du er nødt til at bekæmpe det.
 8. Det er værd at huske, at alt, hvad der var før, er forbi. Hvis du vil returnere din ægtefælle, skal du starte fra bunden. Skab relationer med små selvsikre trin. Inden du begynder igen, skal du prøve at finde ud af, hvorfor sådan noget overhovedet skete.
 9. Vær mere opmærksom på din ledsager, tak. Hvis en kvinde begik en grov fejltagelse og virkelig elsker dig, vil reparere den, vil du se den. Kona vil prøve at hjælpe dig. Ingen grund til at huske fortiden, leve i nuet.
 10. Begynder gradvist at tale mere og mere om forskellige emner. Prøv ikke at argumentere. Forstå, at spillet ikke skal være i ét mål, det er ikke dig, der har skylden. Hvis du ser, at kvinden ikke prøver at ordne alt, skal du stoppe forholdet med det samme.
 11. I andre tilfælde skal du støtte din ægtefælle. Husk de første dage af dit møde, du var glad. Bring den gamle tid tilbage, og husk de øjeblikke, der blev oplevet sammen. Du er nødt til at forstå, at du trods alt sammen stadig er godt sammen.
 12. Hvis du er kloge nok mennesker, tager det lidt tid at gendanne det gamle forhold. Tøv ikke med at tage ud på en rejse. Arranger dig selv en anden bryllupsrejse. Omgiv hinanden med ømhed og opmærksomhed. Forelsket i en ny. Skab en romantisk atmosfære.

Når der ikke er nogen chance for at redde et ægteskab

 1. At redde det gamle forhold vil ikke fungere, hvis ægtefællen med jævne mellemrum går til venstre, og også praktisk talt ikke omvender sig fra, hvad der skete. Du må ikke trække dette ægteskab gennem magt.
 2. Hvis du som svar på hendes forræderi også ændrede dig. I dette tilfælde er troskabsbarrieren mellem ægtefæller fuldstændig ødelagt, det giver ingen mening at gendanne noget, hvis begge ikke stræber efter dette.
 3. Det vil ikke være muligt at gendanne ægteskabet, hvis du efter ”tilgivelse” forsøger at glemme alt, men gennem hver sætning bebrejder du din kone og ydmyger hende. Derefter kommer forståelsen, at spørgsmålet om utroskab har hængt i luften og forblevet uafklaret.
 4. Stol ikke på udtalelser fra pårørende, der opfordrer dig til at tilgive din ægtefælle, bare fordi du har fælles børn. Barnet vil leve i konstante skær og irettesættelser, han vil danne det forkerte billede af familien.
 5. Hvis ægtefællen tilkendegav sin reelle følelser for den fremmede efter samtalen, skal du ikke holde hende. Forsøg ikke engang at tilgive, bede damen om at gå. Det skal forstås, at du efter dette ikke kan tage det tilbage.

Kone snydt med chef - hvad skal man gøre?

Kone snydt med chef

 1. De fleste tror, ​​at hvis kone sov hos chefen, blev hun bedt om af karrierevækst og en stor væsentlig stigning i hendes løn. Ikke altid dette sker. Hvis en ledsager begik en fejl en gang, kan sagen være helt anderledes.
 2. Analyser dit forhold til din ægtefælle inden denne begivenhed. Måske forbander du konstant og er meget fremmedgjort fra hinanden. Over tid tolererede kvinden alt dette og moralsk afstemt til misforhold.
 3. Hvis du ikke var opmærksom på, ømhed overfor din kone, er grunden indlysende. Sjælden sex og et koldt forhold mellem ægtefæller fører til sådanne handlinger. Tro derfor ikke, at alt skete på grund af penge. Chefen var simpelthen der på det rigtige tidspunkt.
 4. I dette tilfælde skal du først og fremmest sætte dig ned og tale normalt. Find ud af årsagen til en sådan handling. Spørg din kone, hvorfor der var behov for en anden mand. Hvis der forekommer et forræderi, er det ligegyldigt fra hvis side begge skylder. Glade mennesker har ikke dette.

Praktiske henstillinger

 1. Hvis du finder ud af, hvad din ægtefælles svig er, skal du ikke skynde dig at begå udslæt. Prøv at afklare alt så meget som muligt. Ellers kan man fortryde spontane beslutninger.
 2. Flyt væk et stykke tid og kølig. Slap af og læg dine tanker på hylderne. Tal med et halvt på et koldt hoved. Diskuter roligt, hvad der skete.
 3. Hvis det skete, at elskeren har alvorlige intentioner, og hustruen sympatiserer med dette, skal du ikke holde hende. Alt er tabt, værdighed og ikke ydmyge dig selv. Gå ikke forgæves.
 4. Vær opmærksom på, hvor ægtefællen oprigtigt omvender sig. I dette tilfælde er det værd at finde ud af årsagen til den dårlige handling. Besøg om nødvendigt en familiepsykolog.

At snyde sin kone er en temmelig vanskelig situation. Kvinder beslutter dette efter lang overvejelse. Find derfor roligt ud af årsagen til handlingen. I de fleste tilfælde ligger årsagen i dit personlige forhold. Hvis du længe er afkølet til hinanden, skal du ikke blive overrasket. Prøv at ordne det, eller løslad din kone.

Video: hvordan man tilgiver forræderi

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer