Hvad sker der, hvis jeg spiser en halv dag hver dag

I Pushkins berømte eventyr sagde Balda, der talte om arbejdsforholdene: ”spis mig en kogt spelt.” Han gjorde det af en grund. I en speciel slags hvede, der er kendetegnet ved stabile film på kornet, er der en række meget værdifulde kvaliteter, der er gode for helbredet. Ikke underligt, at det blev dyrket i de første århundreder af vores æra, nævnt i Bibelen.

stavet

Fordelene ved stavemåde

I den moderne verden, fyldt med kendte og eksotiske korntyper, er der få mennesker, der husker denne type. Han er glemt helt forgæves. Dette korn er uhøjtideligt, modstandsdygtigt over for typiske sygdomme og modnes meget hurtigere sammenlignet med andre arter. Det har en usædvanlig brun farve med en rødlig farvetone. Ulempen er lav produktivitet og vanskeligheder med dens behandling og opbevaring. Disse faktorer påvirker produktets omkostninger i butikkerne, men dette forhindrer ikke fans af sund kost. Produktfordele er:

  • lavt kalorieindhold på 127 kcal. pr. 100 gram;
  • hurtig mætning med en lille mængde korn;
  • rig mineralsk sammensætning af korn;
  • bredt udvalg af opskrifter;
  • minimumsliste over kontraindikationer.

Inde i hvert korn skjules et helt spisekammer med nyttige stoffer. Mikro- og makroelementer, omega-fedtsyrer, næsten alle B-vitaminer i høj koncentration og kostfibre er især værdifulde.

Jeg undre: i rå korn når brændværdien 337 kcal, når kogningen falder med næsten 3 gange.

Regelmæssigt indtagelse af grød og sideretter fra stavemåde reducerer niveauet af sukker og kolesterol, renser blodkar og styrker deres vægge, samtidig med at man forhindrer dannelse af aterosklerotiske plaques. B-vitaminer øger immuniteten, kroppens evne til at modstå virale og svampesygdomme, styrke nervesystemet. Speltkorn hjælper med at modstå daglig stress, giver styrke, genopfylde intern energi, eliminere kronisk træthedssyndrom. Inkludering af stavede retter i kosten beskytter mod gastrointestinal funktionssvigt, forhindrer omdannelse af celler til ondartet og anbefales til mennesker med en genetisk tilbøjelighed til udvikling af kræft.

Ernæring er værdsat af ernæringseksperter for dens evne til at fremskynde stofskiftet, mens toksiner og overskydende væske fjernes fra kroppen, hvilket fører til hurtigt vægttab og forbedret hud, hår og negle. Croup er velegnet til mono-diæt, men du bør ikke blive revet med, det optimale tidspunkt for dens anvendelse bør ikke overstige 7 dage.

For babyer introduceres grød fra stavemåde 8-9 måneder, forudsat at der ikke er nogen allergi mod gluten. Korn anvendes til medicinske og kosmetiske formål. For øvrig er en sådan grød virkelig nyttig for mænd, der gendanner styrke efter hårdt fysisk arbejde og forbedrer den seksuelle lyst.

Video: hvad er stave?

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer