Aubergine til vægttab: fordele og anvendelser

Aubergine har længe slået rod i haven senge i næsten alle regioner i Rusland. Selv Colorado-kartoffelbaggen tog fejl af det for sig selv og ødelægger med spænding den grønne masse af spredte sommerboere. Tilsyneladende opbevares meget nyttigt i denne plante, hvis insektet foretrækker kartofler. I øvrigt betragtes denne kultur beslægtet med aubergine, ligesom tomater.

Aubergine slankende

Indisk gæst

Kulturen blev bragt fra varme lande, perfekt akklimatiseret og blev populær på grund af dens brug i madlavning. Den vilde plantesort betragtes som flerårig; kultiverede arter er blevet etårige. Hovedvægten ligger på avlsorter med tynd delikat hud, tæt masse og et lille antal frø. Der er allerede mere end 53 sorter, hvis du betragter som den mest populære, og der er stadig eksperimentelle prøver, der også snart vil sælges.

Planten har et kraftfuldt rodsystem, en tyk stilk dækket med villi og brede blade. Stabilitet er nødvendig for ham for at bevare frugtens vægt, og nogle gange når de 400 g. med en længde på næsten 70 cm. Møre lilla klokkeformede blomster danner æggestokke efter blomstring; frugtmodning tager cirka 35 dage.

Klassiske sorter producerer lilla frugter. Men i lang tid er der også blevet dyrket lysegrønne, spraglete, hvide og orange arter, der dekorerer landdiagrammer med deres farver. Formen kan også være forskellig fra tynde istapper til en næsten almindelig kugle. Dette påvirker ikke smagen.

Indien betragtes som aubergines fødested, så ramte det det afrikanske kontinent og optrådte først derefter i Europa. I Rusland findes den første omtale af det, der starter fra XVII-XVIII århundreder. I lang tid opfattede de ikke det som et spiseligt produkt. I dette er hans historie som kartofler, fordi de ikke spises rå. Efterhånden blev smagsmulighederne og fordelene ved aubergine tydelige, retter fra den gik ind i køkkenerne i mange nationer som erstatning for kød og svampe.

Komposition og nyttige egenskaber

Aubergine indeholder et helt sæt mikro, makroceller, syrer og beslægtede komponenter. I dens sammensætning:

 • glucose;
 • stivelse;
 • ascorbinsyre og nicotinsyrer;
 • antacida;
 • pektin;
 • thiamin;
 • caroten;
 • magnesium;
 • mangan;
 • kalium;
 • jern.

Alle elementer er i let fordøjelige former. I kombination med en aubergine med meget lavt kalorieindhold bringer de store fordele for kroppen uden at ændre kropsvægt. I mange diætprogrammer får denne grøntsag den nærmeste opmærksomhed. Dens sammensætning giver dig mulighed for at kompensere for skaderne fra kalorifattig ernæring, og kompensere for nyttige elementer, der er gået tabt under vask fra væv, herunder kalium og magnesium.

Fordelen ligger i den unikke kombination af stoffer, der gør ordentligt kogte auberginefat hurtigt tilfredsstillende sult uden at tilføje ekstra vægt. Et vanddrivende middel, der normaliserer nyrernes funktion og forhindrer dannelse af sten og sand, værdsættes. Inkluderingen af ​​aubergine i menuen har en gavnlig virkning på hjertemuskelens arbejde, bevarelse af blodkarens elasticitet og opløsningen af ​​kolesterolplaques. Jernmangel er også skadelig, såvel som en overflod, bør indikatorerne passe ind i en streng ramme, som vil hjælpe med at overholde aubergine.

For kvinder i overgangsalderen anbefales en diætgennemgang til fordel for at øge andelen af ​​grøntsager. Blå, tilberedt med hvidløg eller ost, reducerer trykket, lindrer hævelse, fjerner overskydende væske og forhindrer åreforkalkning. I nogle lande blev de forbudt at spise af unge piger, hvilket motiverede forbuddet ved, at aubergine forårsager et optøjer af blod.Senere viste studier, at aubergine er en kraftig afrodisiakum, som også vil gavne i overgangsalderen, kendetegnet ved et fald i seksuel lyst.

Det er vigtigt at: mørke frugter er mere værdifulde. Deres hud indeholder et specielt element, nasunin, det bremser aldringsprocessen, bevarer integriteten af ​​membranerne i hjerneceller, redder dem fra for tidlig død, stabiliserer nervesystemet, forbedrer hukommelsen.

Polyfenoler regulerer stofskiftet, beskytter mod kræft, hjælper med at undgå patologiske mutationer af individuelle organer.

Til brug i mad egnede frugter af middel modenhed. De fleste unge har endnu ikke fået juice og har næsten ingen smag. De modne begynder at koncentrere corned beef, hvilket forårsager allergi og forgiftning.

Aubergine i kampen for en slank figur

Opretholdelse af god fysisk form er relevant i alle aldre. Dette er især vigtigt for mennesker, der lider af hjerte-kar-og endokrine sygdomme, sygdomme i muskuloskeletalsystemet. For dem er ukontrolleret vægtøgning farlig med en kraftig forringelse af trivsel. Og den mindste krænkelse af kosten fører til en hurtig tilbagevenden af ​​unødvendige kilogram. Derudover er der ofte en øget appetit, når hånden når frem til en frodig bolle, som straks manifesterer sig som en ekstra fold i taljen.

Aubergine i kampen for en slank figur

Aubergine er en fremragende erstatning for mange produkter, hvilket hjælper med at reducere vægten, men dens egenskaber afhænger af fremstillingsmetoden. Intet andet produkt har en så stærk kalorieforskel. I kogt form er den kun 24 kcal, men i gryderet er den allerede 189. Dette skal huskes, når du vælger en opskrift på en lækker skål til frokost eller middag.

Eksperter anbefaler at anvende flere populære opskrifter, hvor de nyttige egenskaber ved produktet bevares, og indikatorerne for et lille kalorieindhold overholdes.

Bagt aubergine

Til madlavning har du brug for:

 • 2 mellemstore auberginer;
 • 200 gr. kalkun skinke;
 • 1 stor løg;
 • 100 gr. hytteost med lavt fedtindhold;
 • salt og krydderier.

"Æg" er lavet af aubergine. Hver frugt skæres i længderetningen, og halvdelen af ​​papirmassen udtages sammen med frøene, de fjernes, og den resterende vegetabilske masse blandes med hakket løg og skinke, sauteres i 5 minutter. uden olie. Derefter lægges den let afkølede blanding ud på ”både”, dækket med cottage cheese på toppen og bages i ovnen i 20 minutter. modstå temperatur 180 ° C

Majs salat

Dets ingredienser er:

 • aubergine;
 • 3 kogte æg;
 • 100 gr. konserves majs;
 • en blanding af urter;
 • saltet.

Aubergine kræver hurtig stegning i 3 minutter, tilsæt derefter de resterende ingredienser, hakket og let saltet. Lavt fedtindhold yoghurt blandet med citronsaft er velegnet til dressing.

Munks hemmelighed

I streng faste, når brug af mejeriprodukter og æg er forbudt, tilberedes man ofte en lignende salat, der bringer en følelse af metthed og genopfylder de manglende vitaminer og elementer. Det er også velegnet til strenge diæter, da kaloriindholdet er meget lille.

I sammensætningen af:

 • 2 små auberginer;
 • 300 gr blomkål;
 • selleri;
 • greener af flere typer.

Kål og aubergine koges i forskellige gryder i 7 minutter, drænes, finhakkes. Resten af ​​ingredienserne knuses til dem. Tankning er en blanding af vegetabilsk olie og æble cider eddike. Det er bedre at bruge ekstra jomfru olivenolie eller linfrøolie.

Hemmeligheden bag det mindste kalorieindhold er afslaget i processen med tilberedning fra olie og mayonnaise samt fuldstændig stegning af produkter.

Sådanne retter giver kun gavn ved at holde figuren slank og give den nødvendige smagsvariation under kosten.

Video: diæter aubergine i mikrobølgeovnen

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer